Архива по месеци: ноември 2018

„Пчеларството е исплатлива инвестиција“ – Интервју на Македонско радио со „Пчеларство Митревски“

Во радио емисијата „Боите на Македонија“, емитувана на 21 ноември 2018 година на Првата програма на Македонското радио, гостуваше брачниот пар Марина и Марјан Митревски, реномирани пчелари и сопственици на пчеларската фарма „Пчеларство Митревски“. Во интервјуто тие говореа за нивните почетоци, за начинот на кој тие пчеларат, за локациите на нивните пчеларници, значењето на пчеларските здруженија, а на слушателите им ги ...

Повеќе »