За medno.mk

Medno.mk е портал од забавно-информативен, едукативен и интерактивен карактер. Се она што е ново и актуелно во светот на пчелите и пчеларењето можете да го прочитате овде. Овде се третираат и теми за болестите кај пчелите, предвидени се содржини за пчелните производи и нивното големо значење, билките во природата со своето медоносно значење и воопшто како лековити билки за човекот и многу други содржини. Тука е и делот каде секој пчелар слободно ќе може да го изрази својот став преку колумна или писмо, а одвреме-навреме предвидени се интервјуа со луѓе кои значат нешто во македонското и светското пчеларство, со кои ќе се разговара за теми кои ги засегаат нашите пчелари. Во целина, medno.mk е еден комплетен пчеларски е-магазин.

Medno.mk нека биде Ваше често свратилиште, а ние Ви гарантираме квалитетно потрошено време низ страниците богати со интересна и поучна содржина.

Со почит,

Тимот на medno.mk

 

Услови за користење на medno.mk

Еден коментар

  1. ubava strana

Напиши коментар

Вашата електронска адреса нема да биде објавена.Означените полиња се задолжителни *

*