Листа на пријавени кражби на пчелни семејства

kradec

 

КРАЖБА #1

РБО на пчеларникот:

Број на украдени кошници:

Локацијата на пчеларникот од каде се украдени кошниците:

Опис на украдените кошници:

Временски период на извршување на кражбата:

Име на сопственикот на пчеларникот:

Телефонски број:

E-адреса:

Фотографии од украдената стока:

КРАЖБА #2

РБО на пчеларникот:

Број на украдени кошници:

Локацијата на пчеларникот од каде се украдени кошниците:

Опис на украдените кошници:

Временски период на извршување на кражбата:

Име на сопственикот на пчеларникот:

Телефонски број:

E-адреса:

Фотографии од украдената стока

 

Напиши коментар

Вашата електронска адреса нема да биде објавена.Означените полиња се задолжителни *

*