Маркетинг

Medno.mk Ви нуди одлична можност за рекламирање и промовирање на Вашата дејност и Вашите производи.

Стандарден рекламен простор на medno.mk:

reklama 1reklama 2reklama 3

1-Голем банер 729*90 (оди на насловна страна и на сите други страници)

2-Голем банер 160*600 (оди само на насловна страна)

3-Страничен оглас 300*100 (оди на насловна страна и на сите останати страници)

4-Страничен оглас 300*250 (оди на насловна страница и на сите други страници)

5-Голем банер под сите објави 728*90 (оди на насловна страна и на сите останати страници)

Можност за закуп на простор надвор од горенаведените димензии.

E-mail: contact@medno.mk

телефон: 070 651 377

Лице за контакт: Горан Алексовски

 

Напиши коментар

Вашата електронска адреса нема да биде објавена.Означените полиња се задолжителни *

*