Интервјуа

Интервју со Горан Алексовски, основач и уредник на medno.mk

Со цел да Ви ги откриеме замислата и идејата на медно.мк, накратко разговараме со Горан Алексовски, дипломиран земјоделски инженер, пчелар и главен уредник на овој портал посветен на пчеларството. Kоја е причината за ваквата одлука да се реализира токму пчеларски портал? Г.А. Пчеларењето е мое хоби. Секогаш кога имам слободно време читам пчеларска литература и посетувам интернет страни со пчеларска ...

Повеќе »