Архива на привезоци: мешинасто

Фото-едукативен курс

Мал едукативен курс, кој би требало да им користи на почетниците пчелари. Низ неколку фотографии одлично е прикажан изгледот на рамка во здраво семејство и во семејства инфицирани од најразлични патогени. Изглед на здрава рамка, односно рамка од здраво семејство . Изглед на рамка од семејство заболено од неколку болести (варовно легло, мешинасто легло). Изглед на рамка од семејство заболено од варовно ...

Повеќе »