Архива на привезоци: помошник

Апихелпер-пчеларски помошник

Со секоја пчеларска година пчеларот станува сè повеќе искусен, но секоја година станува и сè потешко да се манипулира со кошниците. Најчесто проблемите со ‘рбетот и болки во грбот се оние кои го спречуваат пчеларот да ужива во својата работа. Затоа тука е Апихелпер, пчеларовиот асистент, направа со чија помош и со многу мал пчеларски ангажман може да се манипулира ...

Повеќе »